Laveste renter på forbrukslån

By Hector Stone

april 3, 2020

Når du skal låne penger, er det oftest lavest mulig renter på forbrukslånet du er ute etter. Det gjelder for så vidt alle slags lån, fordi rentene har så mye å si for løpende kostnader og totalprisen. Du kan finne laveste renter på forbrukslån ved å benytte deg av tilgjengelige verktøy, du finner på nettet, eller kontakte en uavhengig megler, som kan videreformidle lånesøknaden din til diverse banker.

Sistnevnte alternativ øker i popularitet, fordi det gir deg så mange fordeler. En låne-megler har nemlig flere banker den har et samarbeid med, noe som kan gi deg en unik fordel, fordi bankene vil kjempe om å få deg som kunde. Alle involverte parter vet dette, så du har nesten en garanti for at banken gir deg den beste renten de kan tilby deg. Da slipper du også å forhandle om renter og du kan enkelt spare flere tusen kroner, avhengig av størrelsen på lånet, uten at du svetter en dråpe.

Hvordan en låne-megler hjelper deg
En låne-megler kan hjelpe deg med å kontakte mange banker og få tilbud på forbrukslån. Med en låne-megler kan du spare penger, fordi bankene vet det er mange som vil kjempe om å få deg som kunde. Det vil mest sannsynlig gjøre du får tilbudt den beste renten, som hver bank kan gi deg, og bare noen få prosentpoeng kan spare deg for mange tusen kroner, avhengig av ønsket lånebeløp og nedbetalingstid.

En annen fordel, er at du kan sende ut flere søknader samtidig. Det er tidkrevende å kontakte hver enkelt bank, for å søke om forbrukslån, men låne-megleren trenger kun opplysninger fra deg en gang. Etter at du har funnet en bank med beste betingelser for deg, så overtar du kontakten og det har ikke kostet deg en krone. Det er nemlig helt gratis å benytte en låne-megler, i hvert fall i de aller fleste tilfeller.

About Hector Stone